Termékeink

Nincs két egyforma méretű nyílászáró: áraink ezért a felmérés alapján készült, centiméter pontos méretre gyártást tartalmazzák. Felejtse el a rejtett költségeket, árajánlatunk a tanácsadástól a szerelésig mindent magába foglal, így a kiszállítást, felújítás esetén a szükséges bontási munkálatokat illetve az új ablakok beépítését is.

Büszkék vagyunk az elmúlt években az ügyfeleinkkel közösen elért sikereinkre. Az elégedettség garanciája a szakmai profizmus, cégcsoportunk széleskörű építőipari tapasztalata és az általunk gyártott termékek kiemelkedő minősége.

Ismerje meg termékeinket, kérjen árajánlatot, nyisson ablakot egy kényelmesebb otthonra!

799-d037-02-138915

Miért érdemes bennünket választani?

A dobozokra kattintva a részleteket is elolvashatja!

Saját gyártás

Termékeink többségét saját gyártósorunkon állítjuk el. Ezzel Ön időt, pénzt spórol és a minőség is megbízhatóbb.

Széles látókör

Cégcsoportunk az építőipar egyéb szakterületein is jelen van, így az építési folyamat minden részletére rálátásunk van.

Nincs rejtett költség

Üzletfilozófiánk, hogy tiszta, átlátható ajánlatokat adunk. Nem kell félnie kellemetlen ‘meglepetéstől’ – az elszámoláskor sem.

Szakértő csapat

Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, munkájukra igényes, megbízható szakemberek.

Vevőink szerint

Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során több száz, elégedett ügyfelet szolgálhattunk ki. Mi ezért dolgozunk!

Színtartósságra és a szerkezet egészére

5 év garanciát vállalunk.

Kínálatunk

Ajtó

Bejárati, erkély és tolóajtók széles választékát gyártjuk. Termékeink tervezésekor és beépítésekor a színvonalas megjelenés, a megbízhatóság és kitűnő minőségű alapanyagok mellett elsődleges szempont a biztonság. Az általunk gyártott ajtók biztonsága akár az európai szabványok szerinti WK3-as szintnek is megfelelhetnek. Azért, hogy a legváltozatosabb stílusigényekhez is alkalmazkodni tudjunk, nálunk több száz ajtópanel közül válogathat.Nézze meg ajtó kínálatunkat »

Ablak

Pénz az ablakban – tartották régen. Ma sajnos sokszor inkább a fordítottja igaz: pénz megy ki az ablakon. Az elöregedett, vetemedett, rosszul szigetelő és korszerűtlen nyílászárók télen a fűtés, nyáron a hűtés ellenségei. Ablakainkkal akár a passzív házak számára is megfelelő hőszigetelést biztosítanak. És ez nem csak az áram- és fűtésszámlán fog meglátszani, de az egyenletes beltéri hőmérséklet a komfortérzetét is nagyban javítani fogja.Nézze meg ablak kínálatunkat »

Redőny

Minden nyílászárónak legalább két alapvető funkciója van: nappal a fényt beengedni, éjjel – lehetőség szerint – kívül tartani: ebben segítik redőnyeink. Legkedveltebb termékeink a műanyag redőnyök, melyek az idő múlásával sem fakulnak, mivel speciális, UV álló bevonattal látjuk el azokat. Alumínium redőnyeink kiváló műszaki paraméterekkel rendelkeznek, a vakolható tokos redőnyrendszerek az egységes megjelenést szolgálják a homlokzaton is.Nézze meg redőny kínálatunkat »

Szúnyogháló

Fix, oldalhúzós, toló, nyíló vagy pliszé – termékeink között változatos megoldásokat talál, legyen szó az új ablakkal egybeépített, megerősített üvegszálas hálóról, vagy utólag szerelhető szúnyoghálóról. Tapasztalatok szerint nem csak a háló, de hosszabb távon a profilok anyaga és minősége is meghatározó a szerkezetekre nézve. Műanyag, alumínium profiljainkat gondos körültekintéssel választjuk meg, hogy hosszú évekig szolgálják otthona biztonságát.Szúnyogháló kínálatunk »

Egyedi méretek – felár nélkül.

Kizárólag a legjobb minőségű, piacvezető, német profilokból.

Ajtók

Bejárati ajtó

Bejárat az otthonunkba, minden nap használatban van, ezért komoly követelményeknek kell megfelelnie. Kínálatunkban több száz különböző típus közül válogathat, a letisztult stílusjegyet viselőktől a modernen át a klasszikusig. Az általunk kínált bejárati ajtók nem csak szépek, de komoly biztonsági követelményeknek és az európai szabványok különböző előírásainak is megfelelnek – hogy Ön biztonságban tudhassa otthonát akkor is, ha távol van.Több száz ajtó közül választhat »

Erkélyajtó

Mutatós, elegáns nyílászáró, amin az ember szeme megakad, hatalmas üvegfelülettel, napfényes és tiszta – emellett az erkélyajtó az a nyílászáró, amelyik a lakásokban a legintenzívebb használatnak van kitéve. Ezeknek az elvárásoknak csak a legmagasabb minőség mellett lehet megfelelni. Ugyanakkor az erkélyajtónak van egy harmadik, kevesek által ismert árnyoldala: a betörők leggyakoribb célpontja. Az általunk gyártott erkélyajtók mindegyik területen jelesre vizsgáznak!Érdekli, hogy miért? »

Tolóajtók

A tolóajtók új, modern és a szemnek is tetszetős megoldást jelentenek a térelválasztásban. Ma már széles körben alkalmazzák a hagyományos, nyíló ajtók helyett. Felejtse el az ajtócsapódást, és -csapkodást: a függesztett tolóajtó új generációs vasalatoknak köszönhetően halkan záródnak. A modern függesztések további előnye, hogy nincs szükség alsó sínre, csupán egy megvezetőelem kerül elhelyezésre, ami esztétikai szempontok mellett a takarítást és a közlekedést is megkönnyíti.Itt még többet olvashat a tolóajtóinkról »

Vásároljon közvetlenül a gyártótól!

Megbízható minőség, gyors kiszolgálás: felméréstől beépítésig akár 2 hét alatt!

Ablak

Bukó-nyíló ablak

Legkedveltebb ablaktípus hazánkban. Az ezekre az ablakokra jellemző, intenzív igénybevételnek megfelelően magas minőséget képviselő profilokból és vasalatból gyártjuk. Ez jelenti a garanciát arra, hogy termékeink évtizedekig szolgálják a házak hőszigetelésügyileg optimális, esztétikailag is látványos és szép bevilágítását.Bukó-nyíló ablakok »

Fixablak

Stabil, megbízható bevilágítási megoldás, ami önmagában kevés törődést igényel, mivel nincsenek mozgó alkatrészei. Annak érdekében, hogy a funkcióján felül az esztétikumát is megőrizze az évek haladtával, az általunk gyártott fix ablakok (is) speciális, UV-álló profilokból készülnek, ezért tudunk 5 év garanciát vállalni nem csak a szerkezetre, de a színállóságra is!Fixablakok »

Kétszárnyú ablak

A legváltozatosabb variációkban összeállítható ablaktípus – fix, nyíló, csak bukó és bukó-nyíló szárnyak kombinálása tokosztott és váltószárnyas megoldásban is kivitelezhető . Kasírfóliák és lakkozás segítségével mintegy száz különböző szín valósítható meg. A változatosság azonban nem megy a minőség rovására, kiterjesztett, 5 éves garanciánk ezekre a termékekre is érvényesek.Kétszárnyú ablakok »

Ismerje meg termékeinket!

Az általunk gyártott nyílászárók kivétel nélkül magas minőségű, német profilokból készülnek, melyek beszállítója a piacvezető Schüco cég. 70/82 mm beépítési mélységgel is rendelhetőek, dupla illetve tripla széltömítéses rendszerrel dolgozunk, mely garantálja a kiváló hőszigetelést és komfortérzetet – időjárástól és évszaktól függetlenül. 

Kizárólag PVC-ből dolgozunk, bármelyik kiválasztott színre 5 év színtartóssági garanciát vállalunk (UV állóság). A PVC profil ütésálló, hőhídmentes, így télen bent marad a meleg és kint a hideg – nyáron pedig a klimatizált helyiségek hőmérsékletét is szavatolja.

Profiljaink hőszigetelő képessége K=1,0.

Ablakaink mozgatását, illetve zárt helyzetben történő rögzítését a szintén piacvezető GU rejtett, biztonsági vasalat megoldások biztosítják. Ezek a GU legkorszerűbb terméke, mely világviszonylatban is kiemelkedően magas biztonságot és minőséget garantál.

Különleges technológiai megoldásának köszönhetően a nyitás-csukás mechanizmus biztosításán felül két fokozatú rés-szellőztetővel rendelkezik. A rendszeres szellőztetés biztosítása a műanyag ablakok esetén létfontosságú – a tökéletes zárás miatt ugyanis párásodás lép fel, ami pedig penészedéshez vezet – a két fokozató rés-szellőztető ezt segít megelőzni.

További lehetőségképn opcionális hibás-működésgátlóval egészíthető ki, amely segít megelőzni a nem rendeltetésszerű használatból eredő baleseteket, emellett a nyílászáró különböző meghibásodásaival szemben is védelmet nyújt.

Az ablakok tokját és szárnyait rendszer-azonos, vagyis ugyanolyan típusú, horganyzott acélmerevítéssel látunk el, mely a nyílászáróink stabilitását garantálja. A fokozott biztonság érdekében nagyobb ablakok esetén a tokban zártszelvényes merevítést alkalmazunk.

Ablakaink sokféle üvegezéssel. Ezek közül a leggyakoribb a szabványos kétrétegű, gáztöltéssel, illetve a passzív házak szintjének is megfelelő, háromrétegű üvegezés, 36mm-es 4-12-4-12-4, K=0.7 is kérhetőek. Már a 4-16-4 mm-es, kétrétegű üvegezés is K=1,0 hőszigetelést garantálnak, köszönhetően a lágyfém bevonatnak, illetve a rétegek közötti gáztöltésnek.

További opcióként a nyílászárók készülhetnek színezett, katedrál vagy metszett üvegezéssel is. Az általunk használt üvegek minden tekintetben megfelelnek, a legmagasabb műszaki tartalmat képviselik a piacon, és természetesen valamennyi vonatkozó szabvány előírásait teljestik (ÉMI, CE, ISO minősítések).

A kedvező árak mellett kiváló minőséget kínálunk – és ezt írásba is adjuk. Minden nyílászárónkra 5 év szerkezeti garanciát adunk, az alapanyag színtartósságát szintén 5 éven át szavatoljuk.

Nem kell félnie rejtett költségektől sem: a garanciális javítások esetén minden költséget vállalunk – beleértve a kiszállási, szerelési, munkaóra, stb költségeket is.

Az általunk készített árajánlatban a nyílászárók árai már a beépítés költségével együtt értendőek, mely tartalmazza:

  • a kiszállás,
  • a régi nyílászáró elbontása,
  • az új nyílászáró beépítése és
  • a törmelék elszállításának a költségeit is.

A beépítés nem időjárás függő!

Szakembereink évtizedes tapasztalata garantálja a legmagasabb színvonalú kivitelezést. A nyílászárók hatékonysága, az elért eredmény és komfortfokozat legalább annyiban függ a beépítés szakszerűségétől, mint a nyílászáró minőségétől. Munkánk során a rendszerhez fejlesztett rögzítő anyagokkal dolgozunk, mely tökéletes eredményt garantál.

A kiváló munka záloga a szakképzett, tapasztalt és megbízható személyzet, emiatt minden nyílászárót a Mesteri Otthonok Kft saját munkatársai építenek be, akiknek munkájára garanciát vállalunk.

Az általunk gyártott ablakokra letisztult formavilág jellemző, ami alkalmassá teszi azokat arra, hogy tetszőleges ingatlan típusnál a felhasználásra. Ügyfeleink igényeit nem csak formában, de a színvilágban is követjük. Dekorfóliák illetve lakkozás segítségével szinte bármilyen árnyalat, megjelenés kialakítható.

A részletekre is figyelmet fordítunk: tömítés színét a profilokhoz igazítva világos szürke tömítéseket alkalmazunk  a fehér-, míg fekete tömítésszínt a színes kivitelű profiloknál.

Teljeskörű megoldások nyílászárók terén

Ajtóktól az ablakig, térelválasztás, rovarvédelem, árnyékolástechnika

Szúnyogháló

Fix, rolós, oldalhúzós és számtalan egyéb variációban elérhető szúnyoghálóink a létező legjobb védelmet kínálják a “váratlan látogatókkal” szemben. A továbbfejlesztett pliszé szúnyogháló, a Zigzag pedig kifejezetten új dimenziót nyit a rovarok elleni küzdelemben: praktikus, kis helyigényű. ugyanakkor nagy, akár 2-4 méteres szélességű felületek borítására is alkalmas. Szúnyoghálóink szerkezete műanyag vagy alumínium, maguk a hálók pedig üvegszálas hálók, melyek a hagyományos műanyagnál ellenállóbbak az időjárás viszontagságaival szemben.

Válassza Ön is a megbízható gyári garanciát!

Nyílászáróink Magyarországon készülnek, saját gyárunkban. Így vevőinknek nem kell megfizetniük a nagykereskedők, ügynökök, egyéb közvetítők árréseit.

Redőny

Redőnyeink a legkedveltebb árnyékolástechnikai eszközök. Alumínium redőnyeinket gyári zárt alumínium 20 ° tokkal, alumínium lefutóval, fém csapágyas acéltengellyel, és alumínium tokvéggel szereljük, kérésre műanyag vagy alumínium lécekkel. Műanyag redőnyeink lindab 45 ° nyitott tokkal, keskeny kefés műanyag lefutóval, fém csapágyas tengellyal, alumínium tokvéggel gyártjuk. Minden termékünk megjelenésében széles színskála áll Vevőink rendelkezésére.