Referenciáink

Miért épp az ujablakok.hu?

Több, mint 10.000 nyílászáró cserével a hátunk mögött az ujablakok.hu csapata valóban egyedülálló minőséget és szakmai hozzáértést képvisel a magyar piacon. Büszkék vagyunk az általunk elvégzett munkára, és arra, hogy az általunk gyártott ajtók és ablakok a legkorszerűbb technológiával, legjobb minőségű alapanyagokból készülnek.

Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberek. Folyamatosan figyelmet fordítunk a kollégáink képzésére, hogy a legújabb technológiák használatával és alkalmazásával is megismerkedjenek. Ennek köszönhetően is munkatársaink széleskörű ismeretanyaggal, tapasztalatokkal rendelkeznek.

Első kézből származó információkkal tudunk szolgálni a nyílászárók műszaki paramétereiről, köztük a maximális gyártási méretekről, statikai adatokról, légáteresztő képességről, víz- és ütésállóságról, hőtechnikai képességről, tűzgátlásról.

A közös munkában rugalmasak vagyunk, partnereinkkel hosszútávra tervezünk, ezért elsődleges fontosságú, kiemelt szempont a megbízhatóság, pontosság és precizitás.

Korábbi munkáinkból

Friss referenciáink (frissítve: 2017 december)

Korábbi referencia munkáink

Üzenjen nekünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Mikor kereshetik a munkatársaink?

Üzenet

Központi iroda

1103 Budapest, Gyömrői út 115

Az irodában ügyfeleinket csak előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni!