Kétszárnyú ablakok

Centiméter pontosan méretregyártva – felár nélkül!

A kétszárnyú ablak megjelenésében az egyik legváltozatosabb nyílászáró típus. Bukó-nyíló, csak nyíló, (esetenként csak bukó) és fix ablak szárnyakat variálhatunk össze. Szintén a változatosságot növeli, hogy az ablak lehet tokosztott – ilyenkor nyitást követően a két szárny között láthatóvá válik a tok függőleges osztása. Ez praktikus – egyrészt akár a redőny lefutóit is fel lehet rá szerelni, ilyen módon a két szárnyra egymástól függetlenül is le-/felhúzható redőnyt szerelhetünk. Kilincs kerül mind két szárnyra, így azok egymástól függetlenül nyithatóak. A váltószárnyas ablakok esetén nincs függőleges osztás a tokon belül, ami a látványból bármit is kitakarna az ablakok nyitása esetén. A két szárny ilyenkor egymástól függetlenül nem nyitható, csak az egyiken van kilincs. Ez lehet bukó-nyíló, a másik szárny viszont fixen csak nyíló lehet.

meszarosistvan-nevjegy2

45b156595e62e16bdb7db2be7ae82a7d.jpg

euro-design-86-uvegSpóroljon a fűtésszámlán

Szeretné magát igazán otthonosan érezni a lakásában? Az elörgedett, vetemedett, rosszul szigetelő nyílászárók télen kiengedik a meleget, nyáron pedig a kellemes klíma “szökik ki” rajtuk. A folyamatos légmozgás zavaró, a fűtésszámla pedig jócskán megterheli a családi költségvetést…

Az általunk gyártott új műanyag ajtók és ablakok a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek. A több réteg üvegezés, a választható 70 vagy 82 mm-es, 6 légkamrás profilok mellett a hőszigetelést és tökéletes szélzárást szolgálja a gumírozás, és a kitűnő minőségű vasalat.

Nyílászáróink évtizedekig megbízhatóan, vetemedés és a hőszigetelési képesség romlása nélkül a háza igazi ékkövei maradnak.

Német-magyar minőség

Termékeinkhez a piacvezető német Schüco cég szállítja a profilokat, az összeszerelésre pedig magyarországi üzemben kerül sor. Munkatársaink mindegyik több éves szakmai tapasztalattal, nagy hozzáértéssel végzi feladatát. Büszkék vagyunk arra, hogy a gondos tervezés, szakértő kivitelezés és minőségi alapanyagok eredményeként a szokásos 1-3 éves garanciát messze túlszárnyaló, 5 éves garanciát vállalunk, ami a szerkezeti tartósságon felül a színtartósságra is vállalunk.

A minőség mellett nagy hangsúlyt fektetünk termékeink designelemeire is. Az általunk készített ablakokra a letisztult formavilág, elegáns és kecses design a jellemző. Színskálánkból illetve több tucat  kasírfóliából választhat – hiszen a világ nem pusztán fekete-fehér…

Az általunk gyártott kétszárnyú műanyag ablakok jellemzői:

86 mm beépítési mélység

Az átlagosnál mélyebb beépítés nagy mozgási szabadságot biztosít az üvegezés terén. Ennek köszönhetően szinte bármilyen, akár 3 rétegű üveg is beépíthető az ablakainkba.

6 légkamrás

A nyílászárók összfelületének közel egyhatodát teszik ki a profilok, ezért az itt elért hőszigetelési képesség alapvetően meghatározza az ablakok teljesítményét. A hat légkamrás profilokban maga a levegő a hőszigetelő anyag.

GU NT biztonsági vasalat

A kétszárnyú ablakok a szokásosnál is intenzívebb igénybevételnek vannak kitéve. Nyílászáróinkhoz a GU, a világ vezető vasalat gyártó cégének minőségi, megbízható termékeit használjuk.

Biztonsági vasalat

Résszellőztető funkciójának köszönhetően ablakaink nem csak megbízhatóak és biztonságosak, de segítenek felvenni a harcot a párásodás és ennek következményeként fellépő penészedéssel szemben.

Hőszigetelő üvegezés

Az üveg az ablak felületének 85-90 százalékát adja. Dupla réteg üvegezés esetén K=1.0 hőszigetelést biztosítunk!

K=0.65 hőszigetelés

Három réteg üvegezéssel még jobb eredmény érhető el - ez a leggyakrabban a passzív házak esetén kerül elő követelményként. Ez az érték azt jelenti, hogy az ablak üvegének négyzetméterenként gyakorlatilag csak elhanyagolható, 0.65 W/K hőveszteséggel kell számolni.

A nyugalom szigete

Nyílászáróink segítségével nem csak hőszigetelésben, de hanggátlásban is minőségi ugrást érhet el a régi ablakaihoz képest. Fedezze fel újra a békét!

Nem csak az üveg...

... a profil is meghatározó a hanggátlás szempontjából. Ha kint különösen nagy a zaj (pl: forgalmas övezet), akkor különösen fontos az elsőosztályú zajcsillapítás, amit termékeink nyújtanak. Ablakaink akár 4-es hanggátlási osztály (40-44dB) követelményeinek is megfelelnek.

Minden ablakunkat centiméter pontosan méretre gyártjuk, felár nélkül!

Az általunk gyártott nyílászárókra 5 év szerkezeti és színtartóssági garanciát vállalunk!

Ismerjen meg bennünket!

Munkatársaink 2 munkanapon belül megválaszolják emailben elküldött kérdéseit!

Keresse munkatársainkat!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Beépítés helyszíne (Település/kerület)

Ingatlan típusa
Kertes házTársas házPanel lakásEgyéb

Emelet

Kérjük amennyiben rajzot, tervet, vagy esetleg bővebb leírást,küldene nekünk, azt mellékletként ide töltse föl:

További megjegyzés

Eddigi munkáinkból

A csapatunk

Mészáros István
értékesítési vezető
+36 (20) 404 35 36
istvan@ujablakok.hu