Fix ablakok

 A legegyszerűbb megoldás!

A bevilágítás, egy-egy helyiség megvilágítása legegyszerűbben fix ablakkal oldható meg. A nyílászárók “történelmének” kezdetén még minden ablak “fix” volt, és csak az elmúlt néhány évszázadban jelentek meg előbb a nyitható, majd a bukó-nyíló ablakok is. A fix ablakok előnye az alacsony árak mellett a karbantartás, állagmegóvás egyszerűsége, miután mozgó alkatrészek híján ez pusztán azok letakarításából áll. Mivel nyithatóság híján a légmozgás nem megoldható, fix ablakokat általában olyan helyiségekbe javasolt elhelyezni, ahol ez nem cél, vagy más eszközökkel kivitelezhető. Rendelje meg új ablakait közvetlenül a gyártótól. Ez gyorsabb kiszolgálást, garantált minőséget jelent – és a közvetítő kereskedők által elkért extra költségeket is meg tudja spórolni!

meszarosistvan-nevjegy2

euro-design-86-uvegSpóroljon a fűtésszámlán

Ablakaink a szokásosnál vastagabb, 86 milliméteres beépítési mélység miatt nem “csak” dupla, de három rétegű üvegezéssel is kérhetőek – ez már a passzív házak követelményeinek is megfelelő hőszigetelési képességgel bír.

A minőség kifizetődő – műanyag ablakok télen és nyáron is növelik az Ön komfort érzetét, csökkentik az energiaszámlát (klíma energiafogyasztását és fűtést is) – és növelik az ingatlan értékét.

Univerzális kialakításuknak köszönhetően a többi nyílászárónkhoz hasonlóan a fix ablakaink is bármilyen épülettípusba beépíthetőek, cserélhetőek.

Színek, ízlése szerint

Fehér, fekete – és sárga, zöld, piros, barna… Abalkaink szinte bármilyen színben kérhetőek, lakkozás vagy kasírfólia segítségével egészen egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. A felület lehet fényes – a Schüco High Definition Finishing felületének köszönhetően. A teli színek mellett keresett a fautánzatú, fahatású borítások is – így a nyílászárók a “megszólalásig” hasonlíthatnak az egyébként jóval költségesebb fa ablakokra.

A speciális lakkozások mellett lehetőség van többféle alumínium rátétlemezzel borítani az ablakok profilját. Az Ön otthona – az Ön stílusa, az általunk kínált széles választék garanciát jelent arra, hogy a nálunk gyártott nyílászárók tökéletesen passzolni fognak az Ön igényeihez!

Az általunk gyártott fix műanyag ablakok jellemzői:

86 mm beépítési mélység

Az átlagosnál mélyebb beépítés nagy mozgási szabadságot biztosít az üvegezés terén. Ennek köszönhetően szinte bármilyen, akár 3 rétegű üveg is beépíthető az ablakainkba.

6 légkamrás

A nyílászárók összfelületének közel egyhatodát teszik ki a profilok, ezért az itt elért hőszigetelési képesség alapvetően meghatározza az ablakok teljesítményét. A hat légkamrás profilokban maga a levegő a hőszigetelő anyag.

Dupla széltömítés

Az ablakainkat a gyártás során dupla tömítéssel készítjük. Ennek köszönhetően semmilyen légáramlat nem jut be, garantálva a nyílászárók (közel) tökéletes szélzárását

Tökéletes szélzárás

Talán Önnek is feltűnt már, hogy egyes ablakok előtt állva enyhe 'fuvallatot' lehet érezni akkor is, ha az zárva van. Ez nem csak kellemetlen érzés, de a hőszigetelés hatékonyságát is rontja. Ablakaink kettős tömítőrendszere ezzel szemben tökéletes szélzárást garantál.

K=1.0 hőszigetelés

Dupla réteg üvegezés esetén K=1.0 hőszigetelés érhető el, ami hazánk klímája mellett a leggyakrabban felmerülő vásárlói igényeket teljes mértékben kielégíti

K=0.65 hőszigetelés

Három réteg üvegezéssel még jobb eredmény érhető el - ez a leggyakrabban a passzív házak esetén kerül elő követelményként. Ez az érték azt jelenti, hogy az ablak üvegének négyzetméterenként gyakorlatilag csak elhanyagolható, 0.65 W/K hőveszteséggel kell számolni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Munkatársaink várják jelentkezését!

Értékesítés

Mészáros István
Értékesítési vezető
+36 (20) 404 35 36
istvan@ujablakok.hu

Minden ablakunkat centiméter pontosan méretre gyártjuk, felár nélkül.

Az általunk gyártott ablakokra 5 év szerkezeti és színtartóssági garanciát vállalunk.

Ismerjen meg bennünket!

Munkatársaink munkanapokon legfeljebb 2 órán belül megválaszolják emailben elküldött kérdéseit!

Keresse munkatársainkat!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Beépítés helyszíne (Település/kerület)

Ingatlan típusa
Kertes házTársas házPanel lakásEgyéb

Emelet

Kérjük amennyiben rajzot, tervet, vagy esetleg bővebb leírást,küldene nekünk, azt mellékletként ide töltse föl:

További megjegyzés

Eddigi munkáinkból

A csapatunk

Mészáros István
értékesítési vezető
+36 (20) 404 35 36
istvan@ujablakok.hu