Bukó-nyíló ablakok

Centiméter pontosan méretre gyártva – felár nélkül!

A bukó-nyíló ablak évek óta a legkedveltebb ablaktípus hazánkban, amivel gyakorlatilag minden épületben találkozunk – az elmúlt 10 évben épült ingatlanokban szinte már “kötelező” tartozék. Szerkezetileg és statikailag a legstabilabb ablakfajta, megfelelő beépítés esetén rendkívül biztonságos. A műanyag profilokból készült bukó-nyíló ablakok az ajánlásokban előírtak szerint elvégzett, rendszeres karbantartás és rendeltetésszerű használat esetén évtizedekig szolgálják a házak hőszigetelésügyileg optimális, esztétikailag is látványos és szép bevilágítását. A bukó-nyíló ablakok sokszor nem önmagukban, hanem osztottan kerülnek beépítésre a keretbe, ilyenkor az egyik szárny rendszerint csak nyíló, a másik bukó-nyíló, de van arra is lehetőség, hogy mind a két szárny bukó-nyíló legyen.

meszarosistvan-nevjegy2

vasaslat-750x355

euro-design-86-uvegSpóroljon a fűtés számlán

A legtöbb házban télen feleslegesen sokat fűtenek, nyáron pedig többet megy a klíma, mint amennyire szükség volna – ennek egyik legfőbb oka az elöregedett nyílászárók és a vékony, rosszul szigetelő üvegek. Ez nem csak a környezetet, de a családok pénztárcáját is alaposan megterheli. Ezért mondjuk azt, hogy a nyílászárók cseréje nem költség, hanem egy hosszú távú megtakarítás.

Ablakaink profiljait a piacvezető német gyár, a Schüco gyártja. Az alapanyagként felhasznált RAU-PVC az időjárás viszontagságaival szemben rendkívül ellenálló – amire a megnövekedett UV sugárzás, illetve esők, zivatarok, fagy miatt szükség is van.

A kiváló minőségű HDF felület-technológiának köszönhetően a profilok könnyen tisztíthatóak és értékállóak – miközben a karbantartási igényük is minimális.

Minőségi alkatrészek

Habár az üveg és az profil a két leginkább látványos és szem előtt lévő alkatrésze az ablakoknak, a minőséget és a komfortérzetet hosszabb távon legalább ennyire befolyásolják az egyéb alkotóelemek is, a vasalattól a merevítésen át a kilincsekig.

Cégünk filozófiája az, hogy termékeinkbe kizárólag kiváló minőségű, többszörösen tesztelt olyan elemeket építünk be, melyek a vevőinket évtizedekig képesek kiszolgálni – ezért is tudunk 5 év garanciát vállalni azokra.

A gumírozás, nyitó-záró mechanika, a részletek tökéletes összhangja garantálja a kellemes lakóteret. A kiváló hőszigetelés kellemes komfort érzetet biztosít, az ablakaink azonban nem csak a rossz időt “zárják ki”, de kívül marad a por, huzat, nedvesség és a hideg is.

Az általunk gyártott bukó-nyíló műanyag ablakok jellemzői:

Lenyűgöző színekben

Az általunk gyártott ablakok szívárvány szinte valamennyi színében, és különleges mintával is kérhetőek - így tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú épülethez.

Az élet nem fekete-fehér

Kasírfólia és lakkozás segítségével egészen egyedi igényeket ki tudunk szolgálni. Különösen keresettek a fahatású mintázatok, melyek tökéletesen visszaadják a fa nyílászárók megjelenését. A felület lehet fényes a HDF technológiának köszönhetően.

GU biztonsági vasalat

Ablakainkhoz a vasalatot a GU szállítja, ami világviszonylatban is kiemelkedő minőségű alkatrészeket gyárt. Nyílászáróinkat gyárilag hibásműködés-gátlóval szereljük fel.

Résszellőzővel nincs több penészedés

A műanyag nyílászárók tökéletes szigetelése miatt semmilyen légmozgás nincs - az emiatt felgyülemlő pára penészesedéshez vezetett. Eddig. Ablakainkat a GU kétfokozatú résszellőzőjével szereljük, ami segít ezt megelőzni.

K=1.0 hőszigetelés

Dupla réteg üvegezés esetén K=1.0 hőszigetelés érhető el, ami hazánk klímája mellett a leggyakrabban felmerülő vásárlói igényeket teljes mértékben kielégíti. Három réteg üvegezéssel akár K=0.65 érték is elérhető.

K=0.65 hőszigetelés

Három réteg üvegezéssel még jobb eredmény érhető el - ez a leggyakrabban a passzív házak esetén kerül elő követelményként. Ez az érték azt jelenti, hogy az ablak üvegének négyzetméterenként gyakorlatilag csak elhanyagolható, 0.65 W/K hőveszteséggel kell számolni.

Betörésvédelem

Otthona biztonsága érdekében ablakainkat különböző ellenállási osztályok követelményeinek megfelelően alakíthatjuk ki az alapbiztonságtól a WK3-as ellenállási osztályig

Hatékony védelem

Tudta Ön, hogy a legtöbb betörő az ablakokat és az erkélyajtókat veszi célpontba? Cégünk ablakaihoz speciális, betörés elleni megoldásokat, reteszelőelemeket és további biztonsági komponenseket választhat a maximális védelem érdekében.

Minden ablakunkat centiméter pontosan méretre gyártjuk, felár nélkül.

A nyílászáróinkra 5 év szerkezeti és színtartóssági garanciát vállalunk.

Ismerjen meg bennünket!

Munkatársaink 2 munkanapon belül megválaszolják emailben elküldött kérdéseit!

Keresse munkatársainkat!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Beépítés helyszíne (Település/kerület)

Ingatlan típusa
Kertes házTársas házPanel lakásEgyéb

Emelet

Kérjük amennyiben rajzot, tervet, vagy esetleg bővebb leírást,küldene nekünk, azt mellékletként ide töltse föl:

További megjegyzés

Eddigi munkáinkból

A csapatunk

Mészáros István
értékesítési vezető
+36 (20) 404 35 36
istvan@ujablakok.hu