Bejárati ajtók

Csúcsminőség, tartós használatra – közvetlenül a gyártótól

Bejárati ajtó kínálatunkban, a gyártás során két szempontot emeltünk ki: termékeinknek a legmagasabb funkcionális és esztétikai igényeket is ki kell elégíteniük. A bejárati ajtók egy sor követelménynek kell megfeleljenek: kiváló hőszigetelés, megerősített biztonság és védelem a betörőkkel szemben, és elegáns megjelenés. Az általunk gyártott bejárati ajtó rendszer optimalizált hőszigetelést kínál, kitűnő statikai és mérnöki tulajdonságokkal bírnak. Stabilitását fokozza, hogy az ajtók szerkezetét nagy keresztmetszetű acélmerevítéssel rögzíthetjük. A betörésvédelem WK3 ellenállósági osztályig fokozható, ami a szabvány szerint ellenállóságot biztosít a különböző eszközökkel (feszítővas, csavarhúzó, stb) érkező tolvajokkal szemben is.

meszarosistvan-nevjegy2

Lenyűgöző teljesítmény

Az általunk gyártott bejárati ajtók mindegyike ütközőtömítéssel készül. A kiváló tervezésnek köszönhetően minden teljesítmény paraméterben lenyűgöző adatokkal büszkélkedhet: a kiváló hanggátlás és hőszigetelés mellett A igénybevétel osztályig légzárást és csapóeső-ellenállóságot biztosít.

Robosztus merevítésnek köszönhetően rendkívül stabil konstrukció, ezért is vállalunk 5 év garanciát a színtartósság mellett a szerkezetre is. A fentebb már említett, WK3-as osztályig emelhető betörésvédelmet fokozzák a rejtett nútban rögzíthető zárak. A HDF technológiával gyártott profilok felülete nemes megjelenést és könnyű karbantartást is jelent.

Számtalan felhasználási terület

Bejárati ajtóink számos variációban a legkülönfélébb felhasználási területek számára is megoldást kínálnak. A kiegészítő elemek, variálható megjelenés, széles színskála miatt megjelenésben tökéletesen illeszkedni tudnak a különböző stílusokban épült otthonokhoz is.

Műszaki kivitelük alkalmassá teszi, hogy magas színvonalú újépítések és alacsony energiafelhasználású épületeknél alkalmazzák, de energetikailag optimalizált épület felújításoknál is használhatóak. Oldal és felülvilágítók segítségével a megjelenés tetszőlegesen variálható, a nyitási irány szerint befelé- és kifelé nyíló, egy- és kétszárnyú bejárati ajtókat is gyártunk

Több száz ajtópanel közül válogathat

Standard díszpanelek

Prémium díszpanelek

Az általunk gyártott bejárati ajtók fontosabb jellemzői:

Biztonságban az otthon

A bejárati ajtó rendszerünk kemény teszteken ment át - azért, hogy az Ön otthona biztonságban lehessen. Bejárati ajtó kialakítása 3-as ellenállósági osztályig lehetséges.

Betörésvédelem

A WK3 ellenállósági osztályban nem pusztán a betöréssel szemben kell megállnia az ajtónak. A szabvány szerint akár a felkészült, feszítővassal érkező betörő bejutását is nagymértékben hátráltatnia kell. Bejárati ajtóink egészen ilyen szintig feljavíthatóak.

5 év garancia

Az általunk gyártott nyílászárókra rendkívül hosszú, 5 év garanciát vállalunk. Ez a szerkezet mellett a színtartósságra is kiterjed.

Megerősített stabilitás

Tervezéstől a gyártáson át a beépítésig számos ponton erősítjük nyílászáróink stabilitását. Tudjuk, hogy a bejárati ajtóknál ez különösen fontos kérdés! A robosztus merevítésnek köszönhetően az átlagosnál jóval stabilabb szerkezetet építünk.

Örömteli részletek

Azon dolgozunk, hogy Vevőink az általunk gyártott termékek legapróbb részleteiben is örömüket leljék. Nem kötünk kompromisszumot.

Figyelem a részletekre

A profilok HDF technológiával nem pusztán nemes megjelenést, tükör sima felületet, de könnyű karbantartást is jelentenek. A ferde falc a tokban is segít a takarításban. Az ajtóprofil környezetbarát, újrahasznosítható alapanyagokból készül.

Hőszigetelés felsőfokon

Kiváló hőszigetelése a hazánk klímája mellett a leggyakrabban felmerülő vásárlói igényeket teljes mértékben kielégíti.

Hőszigetelési alapok

Gondos mérnöki tervezésnek köszönhetően a bejárati ajtóinkban több tényező együttesen szolgálja a hőszigetelést. Mind a tokot, mind a szárnyat hanggátló és hőszigetelő kivitelben gyártjuk. A jó hőszigetelés nem csak télen, de nyáron a klíma miatt is fontos.

Minden ajtónkat centiméter pontosan méretre gyártjuk, felár nélkül!

Minden általunk gyártott nyílászáróra 5 év szerkezeti és színtartóssági garanciát vállalunk!

Ismerjen meg bennünket!

Munkatársaink 2 munkanapon belül megválaszolják emailben elküldött kérdéseit!

Keresse munkatársainkat!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Beépítés helyszíne (Település/kerület)

Ingatlan típusa
Kertes házTársas házPanel lakásEgyéb

Emelet

Kérjük amennyiben rajzot, tervet, vagy esetleg bővebb leírást,küldene nekünk, azt mellékletként ide töltse föl:

További megjegyzés

Eddigi munkáinkból

A csapatunk

Mészáros István
értékesítési vezető
+36 (20) 404 35 36
istvan@ujablakok.hu